Allround magazijnmedewerker - 24 uur

Woonwinkel Happy Home - Cruquius

Plaatsingsdatum vacature: 17 mei 2024
Vakgebied: Logistiek/ magazijn/transport
Dienstverband: Parttime
Opleidingsniveau: MBO 3

Kom jij ons team in het  magazijn versterken? Ons magazijn is gevestigd in Nieuw Vennep. Deze functie is voor minimaal 24 uur per week.

Wij zijn per direct op zoek naar iemand die zelfstandig ons magazijn kan beheren, en meer.

Werkzaamheden:

In overleg plan je de route en mail je de orders naar de juiste vervoerder. Je zet de meubels die aangemeld zijn klaar voor transport.

De juiste kandidaat: (MBO / HBO +/- 23 jaar.) is handig met hulpmiddelen in het magazijn zoals een heftruck, hondjes en een steekwagen. Je helpt met het lossen van containers meubels.

Op later moment, bij genoeg ervaring, regel je ook de binnenkomst van containers. Je voert hierover correspondentie met de rederij.

Je hebt interesse in het repareren van meubels, in het magazijn en soms bij de klanten thuis.

Als magazijnmedewerker draag je verantwoording voor de retour goederen en optioneel de verwerking en de online verkoop ervan.

Enige ervaring in de logistiek en omgang met computers is een pré.

Wil je werken in een klein team met de mogelijkheden om snel door te groeien, afhankelijk van je eigen prestaties? Ben je handig, en kun je logisch nadenken? Dan zou het leuk zijn als jij ons team komt versterken.

Kom bij ons team:

Voel jij je aangesproken? Zie jij jezelf al staan als ons nieuwe teamlid? Solliciteer dan direct en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als de nieuwste aanwinst van Happy Home. Laat ons in je sollicitatie weten waarom jij de ideale kandidaat bent voor deze functie. We kijken uit naar je reactie!

Stuur je CV en motivatiebrief naar anita@happy-home.nl t.a.v. Anita Notenboom en maak deel uit van een team waar interieur en service samenkomen!