Assistent Filiaalmanager - 37 uur

Keukenloods - Gaanderen

Plaatsingsdatum vacature: 16 maart 2023
Vakgebied: Winkelmanagement/ leidinggeven
Dienstverband: Fulltime
Opleidingsniveau: MBO 4
Salarisindicatie (bruto per maand): € 2123,50 tot € 3532,28
Secundaire arbeidsvoorwaarden: Weekendtoeslag, Pensioen, Reiskostenvergoeding

ASSISTENT FILIAALMANAGER
fulltime in Gaanderen 

 

Heb jij al een aantal jaren ervaring als leidinggevende in de keukenbranche? Ben je klaar voor het runnen van een Keukenloods filiaal? Dan is dit je kans!


Dit ga je doen:
Jouw klanten zijn het allerbelangrijkste en je weet als geen ander dat het altijd een teamprestatie is om elke dag weer tot een succes te maken. Je vindt het belangrijk dat jullie elkaar motiveren en ziet graag hoe teamleden zichzelf ontwikkelen doordat zij goed begeleid worden. Jij zorgt er graag voor dat klanten zich prettig voelen en voorzien worden van goed advies over keukenapparatuur en keukens. Jij werkt mee met het team verkopers om goede verkoopresultaten neer te zetten. Samen met de filiaalmanager ben jij verantwoordelijk voor de uitstraling van de winkel, de winkelresultaten en tevredenheid van klanten. Bij Keukenloods is de sfeer informeel. De directeur noem je gewoon bij naam en je kan gewoon jezelf zijn. Dat is goed genoeg. Het leuke, gezellige team van Keukenloods Gaanderen heet jou graag welkom. De filiaalmanager heeft jaren ervaring. Daar waar de teamleden van jou kunnen leren, kan jij nog genoeg van de filiaalmanager leren. Daar ligt jouw kans om je te ontwikkelen en door te groeien naar filiaalmanager.


Wij vragen van jou:

  • minimaal mbo niveau 4 diploma in bijvoorbeeld de richting ondernemen;
  • een aantal jaar ervaring in de keukenbranche, bij voorkeur in een leidinggevende rol;
  • het bieden van service zit in je bloed en je bent zeer klantgericht.

 

Je krijgt van ons:

  • een functie waarin je kunt doorgroeien naar filiaalmanager;
  • salaris op basis van CAO Retail Non Food; minimaal € 2.123,50 en maximaal € 3.532,28 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (indeling op basis van ervaring en opleiding);
  • een premieregeling;
  • een eindejaarsbonus op basis van doelstellingen;
  • 25 vakantiedagen bij een 37-urige werkweek;
  • reiskostenvergoeding en een goede pensioenvoorziening.


Over ons:
Onze klanten verdienen het beste advies en daarom zoeken wij jou! Met 14 keukenshowrooms door heel Nederland en een webshop voor alle denkbare keukenapparatuur zijn we een serieuze speler. We helpen inmiddels al ruim 20 jaar onze klanten aan hun droomkeukens.

Zie jij jezelf al naast onze filiaalmanager bij Keukenloods Gaanderen staan?
Solliciteer dan nu! Stuur jouw sollicitatiebrief met cv naar vacature@keukenloods.nl Wil je meer weten? Voor meer informatie over Keukenloods kan je onze website bezoeken www.keukenloods.nl. Heb je vragen over deze toffe functie? Bel dan met Bianca op 0226-720900 of 06-83046554. Je kunt ook een WhatsApp bericht sturen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.