Auping adviseur - 37 uur

Auping Store Den Haag - Naaldwijk

Plaatsingsdatum vacature: 22 november 2022
Vakgebied: Verkoop/ winkelmedewerker
Dienstverband: Fulltime
Opleidingsniveau: MBO 4
Secundaire arbeidsvoorwaarden: Weekendtoeslag, Reiskostenvergoeding

Auping Adviseur Store Naaldwijk

Fulltime / Parttime

Wil jij Auping helpen om de wereld uit te rusten? Ben je een enthousiaste, warme en authentieke persoonlijkheid die weet hoe je een klik met mensen maakt? Ben je een kei in het stellen van de juiste vragen om zo tot een passende slaapoplossing te komen? En zit gastvrijheid in je DNA en voel je tegelijkertijd haarfijn aan wat iemand nodig heeft om tot een order te komen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Aan de slag als Auping Advsieur voor Auping Store Naaldwijk, wat kun je verwachten?

Auping gelooft dat een uitgeruste wereld een betere wereld is. Een mooiere wereld. Daar kom jij in beeld. Want als Auping adviseur verkoop je niet slechts een bed, boxspring of matras, je verkoopt rust. Een Auping Store is een brandstore, waar de merkpositionering ‘Auping, met liefde’ centraal staat. Als adviseur heet je bezoekers van de Auping Store op een gastvrije manier welkom, om ze vervolgens aan de hand van verschillende zones kennis te laten maken met het Auping merk. Tijdens het proefliggen, weet je met jouw kennis van ergonomie tot het beste advies te komen. Jouw oog voor design komt van pas wanneer je samen met de consument een droombed- of boxspring samenstelt met behulp van onze ontwerptool, de Auping Configurator. En onder het genot van een kopje koffie, kruidenthee of vers vruchtensapje breng je letterlijk rust door de wensen van de consument te vertalen naar een perfect passend aanbod.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn

  • Ervoor zorgen dat elke bezoeker van de Auping Store een warm welkom krijgt en op een gastvrije manier wordt meegenomen in het verhaal van Auping en de producten die het merk in de groene fabriek in Deventer maakt;
  • Wensen inventariseren en vertalen naar een passende slaapoplossing;
  • Het opstellen van offertes en het bestellen van de orders;
  • Er met oog voor detail voor zorgen de Auping Store sfeer, kwaliteit en liefde uitstraalt, passend bij het Auping merk;
  • Maar natuurlijk bovenal ervoor zorgen dat klanten heerlijk slapen en met een goed gevoel terugkijken op hun bezoek aan de Auping Store.

Wat zoeken wij?

Je hebt minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding en bent communicatief vaardig, leergierig, flexibel, commercieel ingesteld en resultaatgericht. Daarnaast zit gastvrijheid in jouw DNA bent en ben je iemand die er zichtbaar van geniet om mensen blij te maken met een prachtig product van een kwalitatief, innovatief en duurzaam A-merk. Ervaring in de slaapbranche is daarbij mooi meegenomen. Daarnaast spreek je goed Nederlands (Engels is een pré) en woon je bij voorkeur in de regio Naaldwijk. 

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende functie binnen een enthousiast en betrokken team
  • Een goed salaris
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Ruimte om te leren en te groeien via Auping Academy

Over Koninklijke Auping

Auping werkt al ruim 130 jaar aan persoonlijke oplossingen op het gebied van slaap en rust en is inmiddels uitgegroeid tot dé beddenspecialist en marktleider in de Benelux. Auping staat voor hoge kwaliteit, ultiem comfort en mooie, hedendaagse ontwerpen. De producten van Auping worden in meer dan 20 landen verkocht, zowel via de webshop als via winkels. Nederland telt ruim 30 Auping Stores, oftewel brandstores, die worden gerund door gedreven zelfstandig ondernemers die net zoveel van Auping houden als wij. Daarnaast zijn er in Nederland ruim 200 Auping Studio’s. Dit zijn shop-in-shops in winkels die naast Auping ook andere merken verkopen. Lees meer op www.werkenbijauping.nl.

Ben je onze nieuwe Auping Adviseur?

Mail jouw CV met motivatie naar h.sjerp@aupingplaza-zoetermeer.nl ter attentie van Hans Sjerp.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.