Bijbaan verkoper - 0 uur

Beter Bed B.V. - Amersfoort

Plaatsingsdatum vacature: 24 mei 2023
Vakgebied:

Ben jij op zoek naar een bijbaan waarbij je leuk werk in een gezellig team combineert met het opdoen van werkervaring binnen de Retail? Met een bijbaan als verkoopmedewerker bij Beter Bed vink jij deze punten sowieso af!

Beter Bed zorgt als er als marktleider binnen de slaapwereld voor dat jij alle knowhow en begeleiding krijgt aangeboden om je tot een échte verkoopadviseur te ontwikkelen. Je start met een inwerktraject op de winkelvloer wat we ondersteunen met leuke online trainingen in onze eigen online leeromgeving. Daarbij kunnen we stellen dat het team in onze winkel enthousiast en betrokken is, als verkoper bij Beter Bed kom je dus bij een écht leuke club terecht.

Uiteraard belonen wij jou goed voor je inzet:

  • Jouw verkoopkwaliteiten worden maandelijks extra beloond met een verkoopbonus;

  • Salarisinschaling conform cao retail non-food;

  • Flexibele parttime werktijden- en dagen;

  • Vergoeding woon-werkverkeer vanaf 10 km enkele reis;

  • Breng jij nieuwe collega’s aan? Dan belonen we je met een aanbrengbonus; 

  • Online trainingen via de Beter Bed Academie.

 

Wat deze bijbaan verder met zich meebrengt:

  • Per direct starten;

  • Een heel gaaf én compleet inwerkprogramma;

  • Werken in het weekend én wanneer het jou goed uitkomt.

Wat wij van jou vragen: 

Jij bent een prettige collega, kunt je goed inleven in je klanten en krijgt er veel energie van om hen echt goed te adviseren. Ook ben je leergiering, werk je graag in een (klein) team een werk je  graag in het weekend en op feestdagen.

En… Ben jij straks nét zo enthousiast over Beter Bed als wij en zie jij een carrière binnen (de winkels van) Beter Bed voor je? Daarvoor hebben wij een interessant Talent ontwikkelprogramma!

Enthousiast geworden? Wij zijn heel benieuwd naar jou, laat dus snel van je horen!

 

Over Beter Bed

Beter Bed is in 1983 opgericht met de opening van de eerste twee slaapspeciaalzaken van Nederland. Sinds 1996 zijn we beursgenoteerd. In de jaren die volgden, groeiden we uit tot dé slaapspecialist van Nederland en België. Wij geloven dat iedereen beter kan slapen én beter kan leven. Met persoonlijke aandacht en een uitgebreid, innovatief én slim gepositioneerd assortiment voor ieder budget. Wij bereiken onze klanten zowel online als offline door de retail formules Beter Bed, Beddenreus en de groothandelsorganisatie DBC (waar o.a. de merken M-line en Simmons verkocht worden).

 

Beter Bed - Employer of Choice!

Samen met ruim 1000 collega’s vanuit zo’n 130 winkels in Nederland en België, 4 distributiecentra en een hoofdkantoor in Uden, bouwen we verder aan het succes van Beter Bed. Een superteam waarmee we het beste uit onszelf én elkaar halen. Er is natuurlijk altijd ruimte is voor nieuw talent. Want ambitieuze dromen, die hebben we genoeg. Beter Bed biedt iedereen gelijke kansen. Diversiteit en inclusiviteit vinden wij erg belangrijk. Ons doel is om een werkomgeving te bieden waar iedereen zich welkom, gelijkwaardig en gewaardeerd voelt. Niet ondanks, maar dankzij de verschillen. Daarom ontvangen we graag sollicitaties van alle geschikte kandidaten.

Hoe ziet onze sollicitatieprocedure er uit?

1. Solliciteren

Zodra wij je sollicitatie ontvangen, krijg je een bevestiging per e-mail. (Controleer ook altijd even je spambox). Als wij net als jij denken dat je bij de vacature én Beter Bed past, nodigen we je uit voor een kennismaking. Let’s meet! Pas je volgens ons toch niet voldoende bij de functie dan laten wij je dit ook weten met de reden waarom niet.

2. De kennismaking

Eindelijk is het zover, onze first date! Je bent van harte welkom op ons hoofdkantoor, in de winkel of op het DC. Je maakt kennis met een van onze collega’s en wij met jou. Lukt het niet om elkaar live te zien dan zullen we elkaar online meeten. Mocht er behoefte zijn aan een tweede gesprek of een assessment, dan wordt deze op korte termijn met je ingepland. Was er toch geen goede match dan laten we je dit natuurlijk ook weten.

3. Welkom bij Beter Bed

Er is een match! Je ontvangt nu een overzicht van de arbeidsvoorwaarden. Akkoord? Onze Hiring Manager vraagt een arbeidsovereenkomst aan bij HR. Jouw onboarding is hiermee officieel van start gegaan. Op naar héél veel werkplezier!