Commercieel medewerker binnendienst - 32 uur

Hofmans at Home - Cuijk

Plaatsingsdatum vacature: 13 mei 2022
Vakgebied: Verkoop/ winkelmedewerker
Dienstverband: Fulltime
Opleidingsniveau: Geen opleiding verreist
Secundaire arbeidsvoorwaarden: 13e maand, Pensioen, Reiskostenvergoeding

Commercieel medewerker binnendienst bij Hofmans at Home

Zoek jij een baan waar creativiteit, advisering en commercie worden gecombineerd? Wil jij jouw talenten inzetten voor een prachtige organisatie waar alle woonstijlen en woontrends te vinden zijn? Zoek dan niet verder! Ter ondersteuning en uitbreiding van het verkoopteam is Hofmans at Home namelijk opzoek naar een commercieel medewerker binnendienst.

Dit spreekt jou aan

Je zal bij Hofmans at Home klanten online- en telefonisch adviseren in de zoektocht naar de mooiste raambekleding, vloerbedekking, vloerkleden of kunstgras. Je draagt niet alleen bij aan de groei van de 6 verschillende webshops maar trekt ook bezoekers naar de fysieke winkel in Cuijk. Met jouw leergierigheid vind je het leuk om alles te leren over de merken en producten. Geen zorgen! Hofmans at Home zorgt uiteraard voor uitgebreide trainingen waarin je alle ins- en outs van de producten leert. 

Wat ga je doen?

Jouw dag bij Hofmans at Home staat in het teken van klantcontact. Met jouw klantgerichte mindset doe je er alles aan om de klant zo volledig mogelijk te informeren. Je staat nieuwe en bestaande klanten zowel telefonisch, via de chats of e-mail te woord. Je behandelt online offerte- en staalaanvragen en volgt lopende offertes op. Hofmans at Home is hierin volledig geautomatiseerd. Daarnaast behandel je binnengekomen web-orders en ben je, naast de contactpersoon voor jouw klant, ook het aanspreekpunt voor leveranciers. Hofmans at Home streeft namelijk naar de perfecte service: online én in de winkel. 

Enthousiast geworden? Lees dan verder! 

Wie ben jij?

Naast een goed humeur, ben je:

 • Energiek en nieuwsgierig
 • Flexibel en zelfstandig
 • Computervaardig
 •  Commercieel en servicegericht
 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur

Wat kan Hofmans at Home jou bieden?

 • Een fantastische uitdaging bij een toonaangevend bedrijf
 • Aantrekkelijke personeelskorting op de producten
 • Een marktconform salaris met arbeidsvoorwaarden volgens CAO "wonen"
 • Persoonlijke- en professionele ontwikkeling middels interne- en externe trainingen
 • Dagelijks fruit & leuke personeelsfeesten 
 • Doorgroeimogelijkheden

Waarom Hofmans at Home?

Hofmans at Home is al méér dan 55 jaar dé specialist op het gebied van interieur-stoffering. Het is een grote onafhankelijke woninginrichter en daarmee een uniek familiebedrijf dat betrokken is bij vele lokale initiatieven. Klanten worden bediend vanuit de grootste showroom van de Benelux maar óók online. Klanten hebben hierbij de mogelijkheid om producten door een team van eigen stoffeerders te laten installeren - dit maakt Hofmans at Home eigentijds & uniek in de branche. 

Het verkoopteam is een mix van jonge- en ervaren productspecialisten. Juist deze combinatie maakt Hofmans at Home een sterk en gezellig bedrijf. Door de nieuwste ontwikkelingen samen te voegen met de kennis uit de branche mogen zij zich al járen marktleide noemen. 

Woningstoffering klinkt misschien stoffig, maar dit is het niet! Solliciteer en ervaar het zelf.