HR Business Partner - 32 - 37 uur

Carpetright - Utrecht

Plaatsingsdatum vacature: 8 april 2024
Vakgebied: HR/personeelszaken
Dienstverband: Vast

HR Business Partner ( 32 - 37 uur)

Wat ga je doen?

Als HR Business Partner ben je de drijvende kracht achter alle HR-gerelateerde taken op zowel operationeel als tactisch niveau. Je denkt actief mee over organisatie brede HR-beleidsstukken. Dagelijks ga je als zelfstandig HR Business Partner aan de slag voor 2 regio’s met in totaal circa 40 winkels. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze Districtmanagers en Storemanagers inzake HR gerelateerde vraagstukken en bewaak je de verzuimdossiers en doe je de administratieve verwerking van de benodigde verzuimacties. Verder ben je actief betrokken bij projecten omtrent bijvoorbeeld medewerkerstevredenheid, well being en performance management en verzorg je rapportages en dashboards vanuit het systeem AFAS. Je treedt op als preventiemedewerker en bent betrokken bij het opstellen van de RI&E en het bijbehorende plan van aanpak en je geeft gevraagd en ongevraagd advies over veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Je bezoekt regelmatig “jouw” winkels.

Het HR team bestaat uit 8 collega’s (Head of HR, 3 HR Business Partners, HR Officer, Recruiter, Salarisadministrateur en trainer) en het team werkt voor zowel Nederland als Belgie. In deze functie werk je alleen voor Nederland en rapporteer je aan de Head of HR. De functie is hybride, je werkt zowel thuis als op ons Service Office en regelmatig bezoek je onze winkels.

Je vindt het leuk om duurzame relaties op te bouwen met de verschillende stakeholders binnen de organisatie en je werkt binnen de kaders van het HR-beleid en geldende wet- en regelgeving. Je bent een kritische sparringpartner en maakt impact in de organisatie door vraagstukken van de leidinggevenden te vertalen naar effectieve en efficiënte adviezen. Je bent organisatorisch sterk en beschikt daarnaast over analytische en coachende capaciteiten.

 

Wie zoeken wij?

 • Je hebt 2 tot 4 jaar ervaring als HR-professional, bij voorkeur in een retailomgeving.
 • Kennis van het HR systeem AFAS is een grote pré. 
 • Je hebt een kritische blik en kunt HR-vraagstukken effectief vertalen naar praktische adviezen. 
 • Je bent organisatorisch sterk en beschikt over analytische en coachende vaardigheden.
 • Je bent integer, een verbinder en beschikt over empathisch vermogen.
 • Je voelt je thuis in een dynamische omgeving en benadert zaken persoonlijk, met respect voor het beleid.
 • Je stroopt graag de mouwen op en pakt alles aan wat op je pad komt, kortom; je bent echt een allrounder.

 

Wat bieden wij?

 • Een salaris tussen 3.500-5.000 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van ervaring.
 • Leaseauto.
 • Laptop en smartphone.
 • Een dienstverband van 32 tot 37 uur per week.
 • De mogelijkheid om te werken in een hecht HR-team met korte communicatielijnen en veel ruimte voor ondernemerschap.
 • Thuiswerkvergoeding, 25 vakantiedagen, met de optie om 4 vakantiedagen bij te kopen, 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling, de mogelijkheid om fiscaal vriendelijk te sporten en/of een fiets aan te schaffen.

 

Wie zijn wij?

Je kent Carpetright misschien nog van de rollen tapijt, maar inmiddels zijn we veel meer dan een prijsstunter op het gebied van tapijt. Wij ontzorgen onze klanten volledig omdat wij bij onze klanten thuis komen opmeten, leggen of ophangen. Omdat onze klanten vertrouwen op ons specialisme is het van belang dat onze collega’s hun vak goed verstaan. Daarom investeren wij graag in onze medewerkers, hun ontwikkeling en groei!

Wij zorgen graag voor training en support voor onze collega’s. Om dit mogelijk te maken zijn onze kernwaarden onlosmakelijk verbonden met alles wat we doen:

 • Trots – We zijn trots op ons werk en ons merk. Onze passie voor het vak straalt uit in trots op onze organisatie en collega’s.
 • Integer – Wij zijn ons bewust dat we zonder onze collega’s niet zouden bestaan en dat zij dit alles mogelijk maken. Elk moment handelen wij met deze integriteit.
 • Transparant – We houden zaken eenvoudig en helder. Wel zo makkelijk. 

 
Interesse?

Ben jij klaar voor deze uitdagende rol als HR Business Partner binnen ons team? Solliciteer snel via onderstaande button, vul je contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je nog vragen? Wij beantwoorden deze graag, je kan contact opnemen met onze Recruiter Marlous Hoogendoorn via 06- 580 71 350 of via recruitment@carpetright.nl.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. | Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld