Verkoop Binnendienst Kantoorinrichting - 32 - 40 uur

De kantoorspecialist - Veenendaal

Plaatsingsdatum vacature: 22 mei 2023
Vakgebied: Verkoop/ winkelmedewerker
Dienstverband: Fulltime
Opleidingsniveau: MBO 4

Wil jij je verder ontwikkelen in de sales en heb je gevoel voor ontwerp en inrichting? Kom dan ons verkoopteam versterken vanuit de binnendienst. Ons gezamenlijke doel is: werkgeluk creëren door gezonde, flexibele en inspirerende werkomgevingen. Maak jij het mogelijk?

 

De functie:

Je wordt onderdeel van een vakkundig en hecht team in de kantoor- en projectinrichting. Jij en jouw collega’s zetten zich in voor projectmatige verkoop via accountmanagement en productverkoop via kantoorspecialist.nl.

Er zijn 3 accountmanagers die een groot netwerk hebben opgebouwd met bedrijven, scholen en kerken. Onze eigen ontwerpstudio maakt meestal het ontwerp voor de inrichting en de accountmanager is de contactpersoon van de klanten. Hij creëert gunning en weet de opdracht binnen te halen.

Ter ondersteuning willen we graag een verkoper binnendienst verwelkomen in het team. Jouw functie is er om de accountmanagers te ondersteunen, recurring business van bestaande klanten te verzilveren en als je wilt ook zelf commerciële kansen op te zoeken. Het is een brede job waarbij je contact hebt met klanten en leveranciers, offertes maakt en meedenkt met de accountmanagers. 

Daarnaast mag je ook de uitdaging aangaan om zelf nieuwe kansen aan te boren in zakelijke markt. Zo kun je zelf je groeipad bepalen, met de optie om fulltime de buitendienst in te gaan als accountmanager.

 

Wij vragen:
 

 • Een positieve man of vrouw met commerciële instelling en lef
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je hebt 1-3 jaar ervaring in een relevante commerciële functie
 • Je hebt een sterke salesdrive
 • Je bent een professionele gesprekspartner en kan zelfstandig en gestructureerd werken.
 • Een kandidaat uit regio Veenendaal (<30km) met minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4.

 

Wij bieden:

Naast de positieve werksfeer bieden wij een eerlijk en goed salaris. Afhankelijk van jouw ervaring en resultaten. We bieden daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a.:

 • Mogelijkheid voor mountainbiken of fitness
 • Dagelijks fruit
 • Voortreffelijke bonenkoffie
 • Goede pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld
 • Opleidingsmogelijkheden


Onze missie

Samen met onze klanten creëren we flexibele, inspirerende en gezonde werkomgevingen, waarin mensen zich niet alleen beter voelen, maar ook beter presteren. Als specialist in werkgeluk dragen we bij aan het succes van onze klanten.
 

Onze cultuur

Wij werken resultaat- en klantgericht in een informele sfeer en vanuit een christelijke levensovertuiging. Door onze positieve, persoonlijke klantbenadering en het totaalconcept dat we bieden, bouwen we langdurige relaties met onze klanten op. 

 

De volgende waarden kenmerken ons:

Strijder - Wij strijden voor het beste resultaat en zijn gedreven om elke dag beter te worden.

Optimist - Wij maken de positieve sfeer en denken in mogelijkheden.

Puur - Wij zijn transparant en betrouwbaar, dat maakt ons puur en toegankelijk.

 

Reageer snel!

Spreekt deze vacature je aan en voel jij je thuis bij onze kernwaarden? Dan komen we graag met jou in contact. Stuur je motivatie en CV naar evert@kantoorspecialist.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Evert van Engelenhoven via 06 - 21 57 11 92.