Groen woning- en projectinrichting

10 - 50 medewerkers

Wat doet Groen Woning- en Projectinrichting

Met aandacht voor detail en vakkundig personeel, creëren en leveren wij al meer dan 40 jaar maatwerk. In opdracht van particulieren en zakelijke klanten verzorgt Groen Woning- en Projectinrichting de complete woning- en projectinrichting. Onder woning- en projectinrichting wordt verstaan vloerbedekking, (kantoor)meubelen en raambekleding. Daarnaast is Groen actief in het stofferen van meubels, stoelen, auto’s, boten en campers.

 Identiteit

De identiteit van Groen woning- en projectinrichting – onze kerncompensaties :

·         Gedrevenheid en passie.

·         Integriteit.

·         Vakkennis.

·         Kwaliteit.

Wat houdt dit in?

Een ieder bij Groen beschikt over kennis en vaardigheden op het eigen vakgebied, levert kwaliteit op het eigen vakgebied en zet zich op een enthousiaste, vastberaden en energieke manier in en we hanteren een hoge standaard voor eerlijkheid en betrouwbaarheid, ook onder moeilijke omstandigheden of als het juist erop aan komt. We zijn transparant, eerlijk en hebben een no nonsens mentaliteit en bij ons is er ruimte om in vrijheid te werken, omdat we elkaar vertrouwen. Een definitie van vertrouwen is geloven dat een ander eerlijk is of dat iets goed zal gaan.

Wij zijn sfeermakers bij uitstek. Doordat we sfeer creëren, zijn onze klanten blij als wij de inrichting hebben verzorgd voor bedrijfspand, kantoor en woning. Voor onze medewerkers creëren we een goede werksfeer zodat er met plezier, resultaatgericht gewerkt wordt.