Plaats je vacature/Maak een account aan

Met je vacature op de Vacaturesite Wonen heb je grote kans op een goede match met een gemotiveerde medewerker. Een vacature plaatsen is simpel: in vier stappen staat de vacature live en heb je meteen een account met een dashboard. Zo kun je dan gemakkelijk je vacatures bijwerken en reacties van sollicitanten volgen.
Je kunt allerlei vacante functies plaatsen, zoals verkoopmedewerkers, stylisten, leidinggevenden, administratief en logistiek medewerkers. Ook vacatures in de ambachtelijke beroepen, zoals woningstoffeerders, keukenmonteurs en parketteurs kunnen op de site aangemeld worden. Erkende leerbedrijven kunnen leerbanen aanbieden voor leerlingen die een BBL-opleiding voor Interieurvakman m/v willen gaan volgen.
Lees hier hoe het werkt.

 

Toolkit Vacatures 

Heb je tips nodig voor het schrijven van een goede vacaturetekst? Of het vinden van een geschikte medewerker? Download dan hier de toolkit met praktische tips.

Dit is stap 1

vul hier je e-mailadres in, deze is om in te loggen op de site. Deze wordt niet getoond op de site, dat geldt ook voor het telefoonnummer. 
Met deze eerste stap maak je automatisch ook je account aan. Wil je alleen je account aanmaken en nog geen vacature plaatsen? Dan stop je bij deze stap. Je account is nu actief. Rechtsboven bij 'account' kun je nu naar je dashboard gaan.

De bedrijfsnaam wordt bij de vacature op de site getoond, deze heeft een link naar de profielpagina van je bedrijf die je hier bij bedrijfsomschrijving kunt aanmaken. Klik op de knop 'volgende' om de gegevens op te slaan en door te gaan naar stap 2 voor informatie over de vacature. 

1 2 3 4
Bedrijfsomschrijving *

Maak mensen enthousiast voor je bedrijf! Vertel bijvoorbeeld over waar het bedrijf voor staat, de collectie/producten/diensten, de doelgroep, hoeveel mensen er werken of er meerdere vestigingen zijn etc.

Velden met een * zijn verplicht.