Over ons

Met de Vacaturesite Wonen heeft de woonbranche een geheel eigen vacaturesite. De woonbranche floreert en er zijn veel vacatures die onvoldoende snel worden ingevuld. Ook is aan ambachtelijke vakmensen een groot tekort. INretail en platform Werk in de Winkel hebben het  initiatief genomen voor de nieuwe Vacaturesite Wonen, waardoor vraag en aanbod effectief bij elkaar worden gebracht. 

Bedrijven kunnen allerlei vacante functies op de vacaturesite plaatsen, zoals verkoopmedewerkers, stylisten, leidinggevenden, administratief en logistieke medewerkers. Ook vacatures in de ambachtelijke beroepen, zoals woningstoffeerders, keukenmonteurs en parketteurs kunnen op de site aangemeld worden. Erkende leerbedrijven kunnen werkplekken aanbieden voor leerlingen die een BBL-opleiding voor Interieurvakman m/v willen gaan volgen.
Ondernemers kunnen hun vacatures gratis op Vacaturesite Wonen plaatsen, deze vacatures worden doorgeplaatst op andere jobboards zoals INdeed. Medewerkers kunnen kosteloos hun cv/profiel op de vacaturesite plaatsen. 
De vacaturesite werd gerealiseerd met onder meer subsidie van het Sociaal Fonds Retail Non-Food en ESF-subsidie. 

Heb je een vraag of opmerkingen? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. 

Contactformulier

* Velden met een * zijn verplicht