Over ons

Met de Vacaturesite Wonen heeft de woonbranche een geheel eigen vacaturesite. De woonbranche floreert en er zijn veel vacatures die onvoldoende snel worden ingevuld. Ook is aan ambachtelijke vakmensen een groot tekort. Brancheorganisatie INretail en medewerkersplatform Werk in de Winkel hebben het  initiatief genomen voor de nieuwe Vacaturesite Wonen, om vraag en aanbod effectief bij elkaar te brengen. 

Gratis vacatures plaatsen

Bedrijven kunnen allerlei vacante functies op de vacaturesite plaatsen, zoals verkoopmedewerkers, stylisten, leidinggevenden, administratief en logistieke medewerkers. Ook vacatures in de ambachtelijke beroepen, zoals woningstoffeerders, keukenmonteurs en parketteurs kunnen op de site aangemeld worden. Erkende leerbedrijven kunnen werkplekken aanbieden voor leerlingen die een BBL-opleiding voor Interieurvakman m/v willen gaan volgen.
Ondernemers kunnen hun vacatures gratis op Vacaturesite Wonen plaatsen, deze vacatures kunnen worden doorgeplaatst op andere jobboards zoals INdeed en zijn te vinden via Google Jobs. Maak hier je account aan en en plaats je vacature.

Baan zoeken & cv plaatsen

Kandidaten die een baan zoeken in de woonbranche kunnen het aanbod aan vacatures gemakkelijk doorzoeken en filteren op tal van criteria, zoals vakgebied, plaats en dienstverband. Sollicitanten kunnen ook kosteloos hun cv/profiel op de vacaturesite plaatsen zodat ze gemakkelijk gevonden worden. Maak hier je account aan. 

De vacaturesite werd gerealiseerd met onder meer subsidie van het Sociaal Fonds Retail Non-Food en ESF-subsidie. 

Heb je een vraag of opmerkingen? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. 

Contactformulier

* Velden met een * zijn verplicht