Stagiair(e) Marketing Actie en Promo - 37 uur

Beter Bed B.V. - Uden

Plaatsingsdatum vacature: 10 januari 2023
Vakgebied:
Dienstverband: Fulltime

Onze marketingafdeling verzorgt alle uitingen voor de Nederlandse en Belgische winkelformules van Beter Bed Holding N.V.. De afdeling bestaat uit een eigen studio en een coördinerend team. Het marketing team houdt zich bezig met de merkstrategie, actie en promoties, de planning, begeleiding, inkoop en het maken van analyses van alle offline marketinguitingen. Het studioteam zorgt voor de vormgeving en opmaak van alle marketinguitingen. Veel voorkomende uitingen zijn advertenties, tv- en radiocommercials en POS-materiaal zoals prijskaarten en raamposters.

Wat ga je doen?

Als meewerk stagiair(e) binnen ons marketing team ondersteun je het actie en promotie team bij het voorbereiden van alle campagnes voor de winkels.

 • Het voorbereiden van campagnes door middel van het ontwikkelen van communicatie-uitingen, zoals het POS materiaal voor de winkels, zoals posters en het beheren van de online folder
 • Bijhouden van markt- en consumententrends, business analyses & marktonderzoek;
 • De communicatie schrijven voor al onze winkels met alle belangrijke informatie over de campagnes;
 • Meewerken aan het plan van aanpak, de briefing van materialen aan de eigen studio voor de opmaak hiervan en interne afstemmingen met bijvoorbeeld onze inkoop en verkoop afdeling.
 • Ondersteunen bij, en het uitvoeren van diverse marketingplannen, projecten en activaties;

Wat breng je mee?

 • Je studeert aan een HBO-opleiding in de richting van Marketing, Communicatie, Commerciële Economie
 • Je hebt affiniteit met marketing en bent klantgericht;
 • Je bent flexibel en kan zowel goed samenwerken als zelfstandig aan de slag;
 • Je werkt nauwkeurig en kan goed organiseren;
 • Je kunt snel schakelen en houd daarbij het hoofd koel
 • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar vanaf augustus/september 2023 voor een periode van 5-6 maanden.
 • Deze stage betreft een meewerkstage. Je krijgt ook tijd om aan je eventuele stageopdracht te werken.

Wat bieden wij jou?

 • Kennismaking met onze collega’s op de marketing afdeling, waarbij de stagebegeleider je op weg zal helpen met de verschillende taken;
 • Een uitdagende en dynamische stage; geen dag is hetzelfde;
 • De ruimte om je verder te ontwikkelen;
 • Een jong en gezellig team;
 • Een fijne stagevergoeding
 • Mogelijkheid tot thuiswerken
 • De bekende (Brabantse) gemoedelijkheid: géén ellebogenwerk, maar juist door collegialiteit bereik je je doelen.

Over Beter Bed

Beter Bed is in 1983 opgericht met de opening van de eerste twee slaapspeciaalzaken van Nederland. Sinds 1996 zijn we beursgenoteerd. In de jaren die volgden, groeiden we uit tot dé slaapspecialist van Nederland en België. Wij geloven dat iedereen beter kan slapen én beter kan leven. Met persoonlijke aandacht en een uitgebreid, innovatief én slim gepositioneerd assortiment voor ieder budget. Wij bereiken onze klanten zowel online als offline door de retail formules Beter Bed, Beddenreus en de groothandelsorganisatie DBC (waar o.a. de merken M-line en Simmons verkocht worden).

 

Beter Bed - Employer of Choice!

Samen met ruim 1000 collega’s vanuit zo’n 130 winkels in Nederland en België, 4 distributiecentra en een hoofdkantoor in Uden, bouwen we verder aan het succes van Beter Bed. Een superteam waarmee we het beste uit onszelf én elkaar halen. Er is natuurlijk altijd ruimte is voor nieuw talent. Want ambitieuze dromen, die hebben we genoeg. Beter Bed biedt iedereen gelijke kansen. Diversiteit en inclusiviteit vinden wij erg belangrijk. Ons doel is om een werkomgeving te bieden waar iedereen zich welkom, gelijkwaardig en gewaardeerd voelt. Niet ondanks, maar dankzij de verschillen. Daarom ontvangen we graag sollicitaties van alle geschikte kandidaten.

Hoe ziet onze sollicitatieprocedure er uit?

1. Solliciteren

Zodra wij je sollicitatie ontvangen, krijg je een bevestiging per e-mail. (Controleer ook altijd even je spambox). Als wij net als jij denken dat je bij de vacature én Beter Bed past, nodigen we je uit voor een kennismaking. Let’s meet! Pas je volgens ons toch niet voldoende bij de functie dan laten wij je dit ook weten met de reden waarom niet.

2. De kennismaking

Eindelijk is het zover, onze first date! Je bent van harte welkom op ons hoofdkantoor, in de winkel of op het DC. Je maakt kennis met een van onze collega’s en wij met jou. Lukt het niet om elkaar live te zien dan zullen we elkaar online meeten. Mocht er behoefte zijn aan een tweede gesprek of een assessment, dan wordt deze op korte termijn met je ingepland. Was er toch geen goede match dan laten we je dit natuurlijk ook weten.

3. Welkom bij Beter Bed

Er is een match! Je ontvangt nu een overzicht van de arbeidsvoorwaarden. Akkoord? Onze Hiring Manager vraagt een arbeidsovereenkomst aan bij HR. Jouw onboarding is hiermee officieel van start gegaan. Op naar héél veel werkplezier!