Medewerker Finance / Crediteurenadministratie - 32 - 40 uur

Goossens - Veghel

Plaatsingsdatum vacature: 25 mei 2023
Vakgebied:
Dienstverband: Fulltime

Ben jij die Finance professional die bij een toonaangevend Retailbedrijf zijn expertise wilt inzetten en vind je het een leuke uitdaging om binnen een snelgroeiende organisatie zorg te dragen voor een correcte crediteurenadministratie? Dan is deze functie van Medewerker Finance bij Goossens dé job voor jou! In deze rol mag jij je vastbijten in de crediteurenadministratie en zal jij onderdeel zijn van een vooruitstrevend team! Want, Goossens groeit en professionaliseert!

Taken en verantwoordelijkheden

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het juist, tijdig en volledig vastleggen van alle voorkomende financiële mutaties. Jij bent binnen het team vooral verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie.

Het controleren en verwerken van de facturen hoort dan ook bij jouw dagelijkse taken. Daarnaast onderhoud je contacten met leveranciers en interne en externe klanten betreffende openstaande facturen/ betalingen. Je achterhaalt mogelijke afwijkingen op facturen met de bestelling en draagt bij aan het oplossen hiervan.  

Je reageert proactief op relevante wettelijke-en organisatorische ontwikkelingen en draagt bij aan het continue verbeteren van (werk)processen en procedures.

Jouw team

Samen met 9 andere collega’s, ieder met hun eigen specialismes, vormen jullie het team Finance. De specialismes zijn Financial Control, Business Control, Payroll en Financiële administratie. Jij zal veel samenwerken met jouw 5 collega’s van de financiële administratie en samen zorgen jullie voor een correcte en goed geoliede administratie. De Finance afdeling is aan het professionaliseren en digitaliseren en dat merk je! Het team is vooruitstrevend en de Finance afdeling is in beweging. Jij zal dan ook instappen in een dynamische omgeving.    

Dit ben jij!

 • je hebt een MBO niveau-4 opleiding in een financiële richting afgerond
 • minimaal 2 jaar werkervaring is een pré
 • je bent proactief en zorgvuldig
 • je bent kritisch op de financiële processen
 • kennis van MS-office
 • ervaring met het werken in een boekhoudpakket (bij voorkeur Microsoft Business Central)
 • Werkuren zijn bespreekbaar, maar minimaal 32 uur.

Hier mag je op rekenen

 • Een goed salaris.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en personeelskorting op ons assortiment.
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om 4 dagen bij te kopen.
 • Ruimte voor thuiswerken.
 • Veel werkgeluk bij een innovatieve en ambitieuze werkgever. Samenwerken, medewerkers enthousiasme en vertrouwen staan centraal en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je thuis voelt.

Waarom Goossens?

Goossens is een familiebedrijf dat al sinds 1954 thuis is in het bieden van woongeluk. Onze missie: ultiem woongeluk bereikbaar maken voor iedere generatie. En met maar liefst 22 winkels en een goedlopende webshop in de Benelux slagen we daar goed in! Met een unieke woon- en slaapcollectie laten we onze klanten iedere dag het ‘eindelijk thuis’-gevoel beleven. Daarnaast hebben we een duidelijke ambitie: in 2030 wil Goossens in de interieurbranche de grootste en meest duurzame bijdrage leveren aan woongeluk. Daarin hebben we al vele stappen gezet.

Samenwerking

Een informele sfeer en een positieve dynamiek kenmerken Goossens. Medewerkers voelen zich thuis en helpen en motiveren elkaar. Ook afdeling-overstijgend. Successen vieren we samen. We zijn namelijk dol op een feestje.

Uitdaging

Je krijgt binnen Goossens alle ruimte om je talenten te ontwikkelen. Actief bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Ook werk je onbeperkt aan jouw business skills in onze eigen online Academie.

Duurzaamheid

Naast ultiem woongeluk, werken we ook iedere dag aan duurzaam woongeluk. We maken bewuste keuzes om onze impact op de planeet te verminderen. Zo zijn we straks allemaal thuis in een mooiere wereld.