Stagiair marketing en communicatie - 32 - 40 uur

Hoofdkantoor DMG - Waalwijk Onderdeel van: De Mandemakers Groep

Plaatsingsdatum vacature: 7 juni 2024
Vakgebied: Marketing/E-commerce
Dienstverband: Stage

Het schrijven van pakkende teksten voor onze website of meewerken aan verschillende, toffe projecten. Niks is te gek als stagiaire marketing en communicatie! Op de marketingafdeling van De Mandemakers Groep werk je mee aan toffe projecten voor het merk Keuken Kampioen. Een stage waarin je mee mag denken en leert door te doen. Lees snel verder en solliciteer vandaag nog!

Jij wordt onderdeel van ons Keuken Kampioen marketing team. Hoe tof is het om je eigen communicatie terug te zien in onze winkels of op social media? Als stagiaire marketing en communicatie schrijf jij pakkende teksten voor onder andere de website en blogs. Tijdens je stage word je goed begeleid door jouw stagebegeleider en ook je andere collega’s uit ons marketing team staan voor je klaar om je op weg te helpen en je de kneepjes van het vak te leren! 

  • Je werkt actief mee aan projecten voor verschillende afdelingen
  • Je denkt conceptueel mee over content vraagstukken 
  • Je draait mee met de dagelijkse werkzaamheden op onze afdeling

Stage lopen bij De Mandemakers Groep voelt eigenlijk helemaal niet als een stage. We nemen je namelijk meteen op in ons hechte team van 3 collega’s. Van ons krijg je het vertrouwen om zelfstandig aan de slag te gaan met jouw creatieve ideeën. Maar dat is niet alles! Daarnaast:

  • Krijg je een stagevergoeding tussen de  € 200,- en  € 700,- bruto per maand bij een voltijd stage. Afhankelijk van je leerjaar
  • Krijg je een reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer vanaf 10 kilometer
  • Mag je gratis sporten in onze interne sportschool
  • Organiseren we spetterende bedrijfsfeesten en gezellige vrijmibo’s in onze Mandemakers bar

Met jouw oplossingsgerichtheid en creativiteit ben jij de ideale kandidaat voor deze stage. Je hebt een proactieve houding en pakt zelf je verantwoordelijkheid. Fijn! Verder:

  • Volg je een mbo of hbo- opleiding richting marketing of communicatie
  • Ben je op zoek naar een stage van minimaal 12 weken voor 32 tot 40 uur per week vanaf september 2024. Eerder of later starten is mogelijk
  • Heb je vervoer om naar ons hoofdkantoor in Waalwijk te komen

Zullen we kennismaken?
Stroomt jouw hoofd over van creatieve ideeën? En kun je niet wachten om aan te schuiven aan jouw eigen bureau in Waalwijk? Solliciteer dan direct! Heb je eerst nog vragen? Neem contact op met Billie Clarijs via +316 30 47 11 96.