Inkoop Assistent vakantiebaan - 5 - 40 uur

Goossens - Veghel

Plaatsingsdatum vacature: 25 mei 2023
Vakgebied:
Dienstverband: Fulltime

Heb jij de skills om onze inkopers te voorzien van administratieve ondersteuning? Kun je van jezelf zeggen dat je georganiseerd, accuraat en proactief bent? Dan is de vakantiebaan voor de functie van inkoop assistent iets voor jou!

Taken en verantwoordelijkheden

Als inkoop assistent voer je ondersteunende werkzaamheden op de afdeling Inkoop uit. Werkzaamheden die jij op zal pakken zijn:

  • Administratieve taken met betrekking tot contracten met leveranciers
  • Contact met leveranciers over producten
  • Contact met Inkopers

Je werkt samen met 14 professionele en gedreven collega’s binnen het Inkoop team.

Dit ben jij!

  • Je bent beschikbaar in juli en augustus 2023
  • Je hebt uitstekende computer-skills en bent in staat om zeer nauwkeurig, accuraat en snel administratieve gegevens te verwerken;
  • Je bent communicatief vaardig en bent cijfermatig goed onderlegd;

Wat biedt Goossens jou?

  • Je werkt in een dynamische en commerciële omgeving omringd door inspirerende interieurproducten
  • Leuke collega’s door wie je uitstekend begeleid wordt
  • Veel werkplezier binnen een enthousiast en warm team.
  • FUN! Zoals een maandborrel en toffe personeelsfeestjes.

Waarom Goossens?

Goossens is een familiebedrijf dat al sinds 1954 thuis is in het bieden van woongeluk. Onze missie: ultiem woongeluk bereikbaar maken voor iedere generatie. En met maar liefst 22 winkels en een goedlopende webshop in de Benelux slagen we daar goed in! Met een unieke woon- en slaapcollectie laten we onze klanten iedere dag het ‘eindelijk thuis’-gevoel beleven. Daarnaast hebben we een duidelijke ambitie: in 2030 wil Goossens in de interieurbranche de grootste en meest duurzame bijdrage leveren aan woongeluk. Daarin hebben we al vele stappen gezet.

Samenwerking

Een informele sfeer en een positieve dynamiek kenmerken Goossens. Medewerkers voelen zich thuis en helpen en motiveren elkaar. Ook afdeling-overstijgend. Successen vieren we samen. We zijn namelijk dol op een feestje.

Uitdaging

Je krijgt binnen Goossens alle ruimte om je talenten te ontwikkelen. Actief bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Ook werk je onbeperkt aan jouw business skills in onze eigen online Academie.

Duurzaamheid

Naast ultiem woongeluk, werken we ook iedere dag aan duurzaam woongeluk. We maken bewuste keuzes om onze impact op de planeet te verminderen. Zo zijn we straks allemaal thuis in een mooiere wereld.