Allround monteur raamdecoratie en buiten zonwering m/v - 40 uur

Decopool - Alphen aan den Rijn

Plaatsingsdatum vacature: 20 mei 2023
Vakgebied: Ambacht/montage
Dienstverband: Fulltime
Opleidingsniveau: MBO 2
Salarisindicatie (bruto per maand): € Nader te bepalen
Secundaire arbeidsvoorwaarden: Pensioen, ReiskostenvergoedingFunctieomschrijving

Je monteert raamdecoratie (rails, jaloezien, plisse's, vouwgordijnen, etc) die door ons projectbureau voor jou ingepland staan. Dit kunnen projectopdrachten zijn (bij bedrijven) of retailopdrachten bij consumenten thuis. Netjes en zelfstandig kunnen werken is erg belangrijk. Het bezit van rijbewijs B is een must. Je rijdt namelijk vanuit je huis met een bus van Decopool naar de klus toe.
Wij bieden je een gezellige werksfeer waarin we respectvol met elkaar om gaan en elkaar steunen waar nodig. Het afronden van de dagelijks planning is belangrijk en je hebt zelf de vrijheid dit te behalen.

Natuurlijk zorgen we ervoor dat jij je werk goed kan doen. Wij verzorgen een mooi vormgegeven werkbus en nieuw gereedschap. De arbeidsvoorwaarden zijn goed met een marktconform salaris en pensioen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Retail; aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast een rijbewijs B, maar vooral ook handigheid, een goede houding en klantgericht werken zijn erg belangrijk.
  • Projecten: Niet in het bezit van aantoonbare ervaring? Geen zorgen; doormiddel van een uitgebreid mentoring- en trainingstraject kunnen wij jou alle skills bijbrengen! Wel zijn ook hier een rijbewijs B, handigheid, goede houding en klantgericht werken belangrijk.


Wat bieden wij jou?

  • Leuke collega's
  • Een marktconform salaris
  • Een volledig ingerichte bus
  • De beste gereedschappen en materialen
  • Veel voldoening in je werk