Bezorger meubelen - 5 - 14 uur

Mondileder Interieurs - Baarn

Plaatsingsdatum vacature: 2 mei 2024
Vakgebied: Logistiek/ magazijn/transport
Dienstverband: Parttime
Opleidingsniveau: MBO 4
Secundaire arbeidsvoorwaarden: Pensioen, Reiskostenvergoeding

Ben jij op zoek naar een flexibele baan die niet alleen jouw spierkracht maar ook uw handigheid op de proef stelt? Heb jij een aanpakkersmentaliteit en ben jij graag onderweg om klanten blij te maken met mooi meubelen of het oplossen van een kleine service? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jouw bij Mondileder in Baarn!

Over Mondileder:

Mondileder, een vooraanstaande naam in kwaliteitsmeubilair, is onlangs verhuisd van Soesterberg naar onze gloednieuwe locatie in Baarn. Wij staan bekend om onze uitgebreide collectie van premium (relax)fauteuils, tafeltjes en andere meubelstukken. Bij Mondileder streven we ernaar om onze klanten niet alleen van prachtige meubelen te voorzien, maar ook van een top service die net zo kwalitatief is als onze producten.

Functie: Meubelbezorger

Wij zijn op zoek naar een betrouwbare meubelbezorger die zelfstandig 1-mansleveringen kan uitvoeren. Deze functie omvat het bezorgen van hanteerbare meubelstukken zoals (relax)fauteuils en tafeltjes, voornamelijk binnen een straal van 10-20 km rondom Baarn. Ook los je bij de klant thuis kleine servicegevallen direct op, zodat de klant weer snel kan genieten van zijn meubelen. Je zult rijden in onze Opel Vivaro bus, die speciaal is ingericht voor het veilig vervoeren van onze meubelen.

Naast het bezorgen, zal deze rol ook enkele onderhoudstaken binnen en rondom ons winkelpand inhouden. Deze variëren van bijvoorbeeld bladblazen en wat schoonmaakwerkzaamheden tot het uitvoeren van kleine reparaties en soms wat schilderwerk.

Wij zoeken iemand die:

  • Beschikbaar is voor ca. 5-14 uur per week, verdeeld over 2 dagen;
  • Woonachtig is in de omgeving van Baarn;
  • Fysiek gezond en sterk genoeg is om meubelen zelfstandig te leveren en onderhoudstaken uit te voeren;
  • Handig is en een doe-het-zelf mentaliteit heeft;
  • In het bezit is van een rijbewijs B.

Wat bieden wij?

  • Een flexibele parttime baan binnen een gezond en groeiend bedrijf;
  • De mogelijkheid om te werken in een afwisselende rol met zowel logistieke als onderhoudstaken;
  • Een aantrekkelijk salaris;
  • Een prettige werkomgeving binnen een hecht team;
  • Goede arbeidsvoorwaarden;

Ben jij de aanpakker die wij zoeken? Voel jij je aangesproken door deze afwisselende functie? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.