Chauffeur C - 40 uur

Beter Bed B.V. - UDEN

Plaatsingsdatum vacature: 10 januari 2023
Vakgebied: Logistiek/ magazijn/transport
Dienstverband: Fulltime

Ben jij klantvriendelijk en hou jij van aanpakken? Is voor jou vroeg opstaan geen probleem en ben je op zoek naar een nieuwe job?

Wat houdt de functie in?

 • Samen met de bijrijder bezorg je in Midden en Zuid Nederland een betere nachtrust.
 • Bij de klant thuis monteer je onze producten, zet ze op z’n plek en geeft er de nodige uitleg over. Je bent de ambassadeur van Beter Bed en Beddenreus en straalt dat uit naar de blije ontvanger!
 • Ondertussen handel je de (financiële) administratie af en dan.. Op naar de volgende!

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent in het bezit van een C-rijbewijs;
 • Je bent flexibel; een dag is nooit hetzelfde en je bent verzekerd van de nodige afwisseling;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en zet graag een stapje extra voor onze klanten;
 • Je bent klantvriendelijk en houdt van vrijheid;
 • Je ziet een beetje sjouwen als een fijne work-out onder werktijd;
 • Je bent handig en hebt logisch inzicht.

Wat biedt Beter Bed?

 • Een marktconform salaris met bijbehorende goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bonus, een pensioenregeling en de mogelijkheid tot het sluiten van een collectieve zorgverzekering;
 • Bijscholing Code 95
 • 25 vakantiedagen
 • Personeelskorting op ons assortiment;
 • Een gezellig team en een fijne werksfeer!

Over Beter Bed

Beter Bed is in 1983 opgericht met de opening van de eerste twee slaapspeciaalzaken van Nederland. Sinds 1996 zijn we beursgenoteerd. In de jaren die volgden, groeiden we uit tot dé slaapspecialist van Nederland en België. Wij geloven dat iedereen beter kan slapen én beter kan leven. Met persoonlijke aandacht en een uitgebreid, innovatief én slim gepositioneerd assortiment voor ieder budget. Wij bereiken onze klanten zowel online als offline door de retail formules Beter Bed, Beddenreus en de groothandelsorganisatie DBC (waar o.a. de merken M-line en Simmons verkocht worden).

 

Beter Bed - Employer of Choice!

Samen met ruim 1000 collega’s vanuit zo’n 130 winkels in Nederland en België, 4 distributiecentra en een hoofdkantoor in Uden, bouwen we verder aan het succes van Beter Bed. Een superteam waarmee we het beste uit onszelf én elkaar halen. Er is natuurlijk altijd ruimte is voor nieuw talent. Want ambitieuze dromen, die hebben we genoeg. Beter Bed biedt iedereen gelijke kansen. Diversiteit en inclusiviteit vinden wij erg belangrijk. Ons doel is om een werkomgeving te bieden waar iedereen zich welkom, gelijkwaardig en gewaardeerd voelt. Niet ondanks, maar dankzij de verschillen. Daarom ontvangen we graag sollicitaties van alle geschikte kandidaten.

Hoe ziet onze sollicitatieprocedure er uit?

1. Solliciteren

Zodra wij je sollicitatie ontvangen, krijg je een bevestiging per e-mail. (Controleer ook altijd even je spambox). Als wij net als jij denken dat je bij de vacature én Beter Bed past, nodigen we je uit voor een kennismaking. Let’s meet! Pas je volgens ons toch niet voldoende bij de functie dan laten wij je dit ook weten met de reden waarom niet.

2. De kennismaking

Eindelijk is het zover, onze first date! Je bent van harte welkom op ons hoofdkantoor, in de winkel of op het DC. Je maakt kennis met een van onze collega’s en wij met jou. Lukt het niet om elkaar live te zien dan zullen we elkaar online meeten. Mocht er behoefte zijn aan een tweede gesprek of een assessment, dan wordt deze op korte termijn met je ingepland. Was er toch geen goede match dan laten we je dit natuurlijk ook weten.

3. Welkom bij Beter Bed

Er is een match! Je ontvangt nu een overzicht van de arbeidsvoorwaarden. Akkoord? Onze Hiring Manager vraagt een arbeidsovereenkomst aan bij HR. Jouw onboarding is hiermee officieel van start gegaan. Op naar héél veel werkplezier!