Groningen verkoopadviseur - 20 uur

totaalBED - Groningen

Plaatsingsdatum vacature: 17 mei 2023
Vakgebied: Verkoop/ winkelmedewerker
Dienstverband: Parttime
Opleidingsniveau: Geen opleiding verreist
Salarisindicatie (bruto per maand): € 24
Secundaire arbeidsvoorwaarden: Weekendtoeslag, Pensioen, Reiskostenvergoeding

Verkoopadviseur - slaapspecialist 

Groningen | 20-24 uur

Jij voorziet je klanten graag van goede service, waaronder het allerbeste slaapadvies. Je hebt een passie voor verkopen en samen met je team werk je aan één doel: heel Nederland lekker laten slapen. 

Belangrijke aspecten van deze functie:

  • Als verkoopadviseur bij totaalBED heb je veel aandacht je individuele klanten en weet je hun wensen om te zetten naar het best passende slaapcomfort
  • Je bent een nieuw talent óf een ervaren vakmens
  • Je loopt mee in verkooptrainingen om nóg beter te worden

Ben jij de gedreven verkoopadviseur die we zoeken? Lees snel verder!

Wat ga je doen als verkoopadviseur bij totaalBED?
Als enthousiaste verkoopadviseur luister je aandachtig naar de wensen van jouw klant en weet je dit om te zetten naar advies over het best passende slaapcomfort. Jij weet met iedere klant contact te maken, geeft het gevoel dat ze welkom zijn en krijgt daarbij ook nog eens de gunfactor. Met jouw commerciële drive zie je het behalen van verkoopdoelstellingen als een mooie uitdaging.

Bij totaalBED staat de klant centraal. Met oprechte interesse en goede service weet je de verwachtingen van de klant te overtreffen. Van adviesgesprekken tot orderverwerking en van teamontwikkeling tot het creëren van een mooie showroom; jouw dag is nooit hetzelfde.

We vinden dat je nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen; of je nu een nieuw talent bent of een ervaren verkoopadviseur. Met verschillende verkooptrainingen kun je nog meer kennis opdoen en dit toepassen in jouw werk als verkoopadviseur.

Wij bieden jou:

  • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals teambonussen, personeelskorting, een pensioenregeling en collectieve zorgverzekering
  • De dynamiek en informele werksfeer dat ons landelijke familiebedrijf te bieden heeft, met je eigen vaste team in Groningen
  • Een plek om jezelf te blijven doorontwikkelen

Jij bent:

  • Flexibel inzetbaar; weekend- en feestdagen zijn voor jou vanzelfsprekend
  • Woonachtig in de omgeving van Groningen
  • Resultaatgericht, energiek, klantvriendelijk en een teamplayer

Over totaalBED

Met meer dan 200 enthousiaste collega's werken we samen aan één droom: ervoor zorgen dat heel Nederland lekker slaapt. Naast 22 winkels in het noorden, oosten en midden van het land vind je het hoofdkantoor en distributiecentrum van ons familiebedrijf in Zwolle.

De komende jaren blijven we groeien en daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talen en ervaren vakmensen die ons team komen versterken. Collega's die nèt dat stapje extra willen doen. Benieuwd of er een functie is die bij je past? Bekijk dan snel de openstaande vacatures en solliciteer direct!