Inmeten - Inmeter - 4120 - 8 - 16 uur

Sombroek Keukens - Broek op Langedijk

Plaatsingsdatum vacature: 4 juli 2024
Vakgebied: Ambacht/montage
Dienstverband: Parttime
Opleidingsniveau: Geen opleiding verreist
Salarisindicatie (bruto per maand): € Nader te bepalen
Secundaire arbeidsvoorwaarden: Pensioen, Reiskostenvergoeding

Ben jij gewoon op zoek naar een leuke functie van een paar uur in de week? Of ben je gepensioneerd en op zoek naar een leuke bijbaan? Wij zoeken een:

Keuken inmeter (8 – 16 u/w)

Als Keuken Inmeter ben jij ons gezicht bij de klant thuis. Jij gaat de verkochte keuken op de millimeter nauwkeurig inmeten en komt terug met duidelijk uitgewerkte inmeetrapporten Ook adviseer jij de consumenten op het gebied van meerwerk (denk aan stukadoren, schilderen ed).

Wie zijn wij:
Sinds 1974 Keukenspeciaalzaak Sombroek is een gerenommeerde keukenzaak gevestigd in Broek op Langedijk. Wij leveren keukens in het midden tot hoge segment. Onze klanten beoordelen ons met een 9,6 op basis van 300+ reviews. En daar zijn we best trots op.

Wij zijn een modern, flexibel familiebedrijf met een platte structuur, waar iedereen zich verantwoordelijk voelt voor het bedrijf. Iedereen mag zaken inbrengen en er wordt naar iedereen geluisterd. Niemand voelt zich meer of minder dan een ander. We zijn een hecht klein team. Door de weinige personeelswisselingen is een ieder vertrouwd met elkaar. Een ieder staat voor elkaar klaar, om samen tot een mooi eindresultaat te komen, en de klant een tevreden gevoel te geven.

Wie ben jij:

  • Je hebt kennis met de keukenbranche
  • Je bent klant en service gericht
  • Je hebt een enthousiaste, representatieve persoonlijkheid
  • Je hebt technisch inzicht en inbeeldingsvermogen

Wat bieden wij jou:
Naast een leuk team met enthousiaste collega’s bieden wij een marktconform (vast) salaris, mede afhankelijk van je ervaring. Uiteraard hoort daar een pensioenregeling en vakantiegeld bij. Wij gaan niet voor de snelle groei, maar willen samen met jou bouwen aan een stabiele groei van de onderneming. Als Keuken Inmeter bepaal jij zelf welke uren je wilt werken, zo blijf je lekker flexibel!

Solliciteren:
Ben jij onze nieuwe collega of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Dennis Baggerman op 0226-313894 of mail jouw cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Wie weet tot snel!
 

Uren

8 - 16 uur
Uren zijn flexibel in te delen
 

Bedrijfsomschrijving
Sinds 1974 Keukenspeciaalzaak Sombroek is een gerenommeerde keukenzaak gevestigd in Broek op Langedijk. Wij leveren keukens in het midden tot hoge segment. Onze klanten beoordelen ons met een 9,6 op basis van 250+ reviews. En daar zijn we best trots op. Wij zijn een modern, flexibel familiebedrijf met een platte structuur, waar iedereen zich verantwoordelijk voelt voor het bedrijf. Iedereen mag zaken inbrengen en er wordt naar iedereen geluisterd. Niemand voelt zich meer of minder dan een ander. We zijn een hecht klein team. Door de weinige personeelswisselingen is een ieder vertrouwd met elkaar. Een ieder staat voor elkaar klaar, om samen tot een mooi eindresultaat te komen, en de klant een tevreden gevoel te geven. De sfeer is echt informeel. Soms kan het nodig zijn een stapje harder te moeten zetten en dat doen we dan ook. Als je wilt/kunt doorgroeien, dan zijn er zeker mogelijkheden. Je werkt in onze vestiging in Broek op Langedijk samen met 8 collega’s. Hiervan is 60% man en 40% vrouw. Onze klanten komen vooral uit Noord Holland.