Verkoper/Interieuradviseur (m/v) - 14 - 21 uur

4x6sofa - Naarden

Plaatsingsdatum vacature: 11 april 2024
Vakgebied: Verkoop/ winkelmedewerker
Dienstverband: Parttime
Opleidingsniveau: Geen opleiding verreist
Salarisindicatie (bruto per maand): € 3100
Secundaire arbeidsvoorwaarden: Pensioen, Reiskostenvergoeding

Interieurstylist(e) showroom 4x6 sofa; bovengemiddels salaris

We zijn per direct op zoek naar een parttime interieurstylist(e) voor ons verkoopteam!

Ben je klantgericht en wil je met veel energie onze klanten adviseren bij het maken van een keuze voor de perfecte nieuwe bank? Is geen interieurvraagstuk jou te gek en lijkt het je leuk om in een scale-up omgeving mee te groeien? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als interieurstylist(e) ben je het gezicht van ons bedrijf. Vanuit onze inspirerende showroom (een industriële, omgebouwde oude garage in Naarden) voer je de verkoopgesprekken met onze klanten (ook online via Facetime).

Tijdens deze verkoopgesprekken geef je uitleg over ons concept en geef je advies op het gebied van indeling, materiaal en kleur om op die manier voor iedereen tot de perfecte bank opstelling te komen. Na afloop werk je het verkoopgesprek uit.

De rustige uren worden gevuld met het opvolgen van openstaande offertes, het versturen van stofstalen, overige administratieve werkzaamheden en showroomonderhoud.

Over 4x6 sofa.

4x6 sofa is een jong Nederlands merk dat in 2022 op nummer 36 en in 2023 op nummer 80 stond op de FD Gazelle lijst, de lijst van snelste groeiers van Nederland. Ons concept is overzichtelijk en simpel; 6 modellen, 24 kleuren en vaste prijzen. Van onze 6 modellen zijn inmiddels 5 modellen modulair. Uiteindelijk zullen al onze 6 modellen modulair worden. Onze ambitie is dan ook om dé modulaire speler van Nederland en België te worden!

Jouw werkplek.

Je werkt in Naarden, vlakbij de snelweg. A1 De showroom is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10:00-17:00 en 1x per maand op zondag. Als verkoopstylist(e) ben je werkzaam in ons verkoopteam dat bestaat uit 6-8 enthousiaste interieuradviseurs (vast en freelance). Ons kantoor staat naast de showroom waar 12 vaste werknemers werkzaam zijn binnen het Marketing, Customer Sales, Service en Logistics team.

Wat vragen we van jou?

• Enthousiasme, leergierig en affiniteit met interieur.

• Beschikbaar voor 14-21 uur. Altijd op zaterdag. Overige dagen (ook zondag) in overleg.

• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

• Kunnen werken met Microsoft office.

• Bij voorkeur per direct beschikbaar.

Wat bieden we jou?

• Aantrekkelijk uurtarief.

• 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband.

• Personeelskorting.

• Reiskostenvergoeding. 

• Pensioenregeling via Pensioenfonds Detailhandel.

• Een fijne werkplek in een klein team.

Enthousiast over deze baan?

We kijken uit naar je sollicitatie! Stuur je cv met motivatie naar laurens@4x6sofa.com. Heb je eerst nog een vraag? Neem gerust contact op met Laurens Landa (commercieel manager) via laurens@4x6sofa.com of 085-0491586.