Verkoopadviseur woonwinkel - 16 - 32 uur

De Roode Loper - Utrecht

Plaatsingsdatum vacature: 25 april 2024
Vakgebied: Verkoop/ winkelmedewerker
Dienstverband: Parttime
Opleidingsniveau: Geen opleiding verreist
Salarisindicatie (bruto per maand): € 3.000 - 3.300

Heb jij wel eens iemand op slag verliefd zien worden? Wij wel! We zien het dagelijks bij klanten in onze winkels. Alleen dan niet op ons, wel op de prachtige traplopers uit onze collecties.

Voor deze bijzondere werkplek in ons familiebedrijf De Roode Loper zoeken wij een zelfstandige verkoopadviseur met een hoge servicegerichtheid en technische blik. Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten, voor advies en verkoop.

ONS BEDRIJF

Wij geloven er sterk in dat als je iets doet, dat je er de aller beste in moet zijn! Vanuit die overtuiging zijn wij gespecialiseerd in de nichemarkt van de traplopers.

De traploper is terug van weggeweest. Waar dit ooit een meer traditioneel product was, staan onze lopers nu vooral bekend als een trendy oplossing. Een manier om een woning meer persoonlijkheid te geven, comfort te bieden en de akoestiek te verbeteren.

Exclusieve collecties
Wij onderscheiden ons met het grootste assortiment aan traplopers ter wereld, met keuze van modern tot traditioneel. Met de exclusieve collecties waarmee we al jaren werken, nemen we onze klanten mee in ons verhaal van ambachtelijke productietechnieken en het meesterschap van onze stoffeerders.

Onze klanten zijn zeer divers met als grote overeenkomst veel liefde en aandacht voor hun interieur. Naast het direct schakelen met de klant hebben wij ook dagelijks contact met designers, stylisten en architecten. Het samen tot een perfect geheel brengen van een ruimte is elke dag weer een feestje. 

Ons bedrijf 
Onze twee luxe winkels zijn in Utrecht en Den Haag waar we onze klanten meenemen in de wereld van de traplopers. We zijn een klein team met aandacht voor elkaar met als grote doel om de klant optimaal te adviseren. En daamee het gehele traject vakkundig en met veel plezier te laten verlopen. 

JOUW ROL BIJ ONS

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur vol afwisseling en voldoening? Als onze nieuwe collega laat je elke dag klanten verliefd worden op onze geweldige traplopers. Onze openingsdagen van woensdag tot en met zaterdag zijn gevuld met onder andere deze activiteiten. We zoeken een nieuwe collega voor deze vier dagen, of twee fijne collega's die de dagen (onderling) verdelen met eventueel een dag die overlapt zodat je samen in de winkel bent. 

In de ochtenduren: op pad en bij klanten thuis

  • Verkoop en uitgebreide uitleg: Je helpt klanten met het maken van de definitieve keuze. Je deelt daarnaast je kennis en passie door uitgebreide uitleg te geven over onze prachtige traplopers.
  • Inmeten van de trappen: Je maakt nauwkeurige metingen van trappen, zodat onze traplopers perfect passen.

Vanaf 12 uur: in de winkel

  • Verkoop: Je verwelkomt klanten met een glimlach en voorziet hen van deskundig advies over onze mogelijkheden
  • Offertes uitwerken: Je neemt de tijd om offertes zorgvuldig uit te werken
  • Informatie- en prijsaanvragen behandelen: Per mail en telefoon klanten van gevraagde informatie voorzien.
  • Winkeluitstraling: Je zorgt ervoor dat de winkel er altijd perfect uit ziet met ook een uitnodigende etalage.

BIJ DE ROODE LOPER IS HET ALTIJD PERSOONLIJK

We nodigen klanten altijd eerst uit om langs te komen in onze winkels en vervolgens nemen we hen mee in de vaak nog onbekende wereld van de traplopers. We geloven dat kleuren, designs en weeftechnieken in het echt zien en voelen onvervangbaar is. De klanten van De Roode Loper zijn voornamelijk particulieren, maar ook bedrijven en stylisten/architecten.

Nadat klanten een voorselectie hebben gemaakt van de stalen uit onze winkel, breng je een bezoek aan huis om de stalen te tonen en de trap(pen) nauwkeurig in te meten. Je neemt ruim de tijd om klanten op een persoonlijke manier te adviseren. Als de keuze eenmaal is gemaakt, begint het aftellen tot het mooie eindresultaat.

Het leukste is dan ook dat je áltijd klanten blij maakt!