Verkoopmedewerker - 18 - 24 uur

Beter Bed B.V. - Naaldwijk

Plaatsingsdatum vacature: 3 april 2024
Vakgebied: Verkoop/winkelmedewerker
Dienstverband: Parttime

Werk je graag in een gezellig team, ben je klantgericht en lever je graag een bijdrage aan de gezondheid van jouw klanten? Als verkoopadviseur bij Beter Bed vink jij deze punten sowieso af, maar wij bieden hier nog wat bovenop…


Slaap is, naast gezond eten en voldoende beweging een van de belangrijkste aspecten in je leven. Er is geen enkele andere activiteit waar je gemiddeld zo'n acht uur per dag aan besteed. Als je beter slaapt, ben je gelukkiger, ben je gezonder en ben je productiever. Beter slapen is écht beter leven.

Beter Bed zorgt als er als marktleider binnen de slaapwereld voor dat jij alle tools, knowhow en begeleiding krijgt aangeboden om je tot een échte verkoopmedewerker te ontwikkelen. Daarbij kunnen we stellen dat het team in onze winkel enthousiast en betrokken is, als verkoopmedewerker bij Beter Bed kom je dus bij een écht leuke club terecht.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiast persoon en kunt je goed inleven in je klanten. Werken in de verkoop of sales geeft je energie. Ook ben je leergiering, werk je graag in een (klein) team en is het voor jou helemaal oké om regelmatig in het weekend en op feestdagen te werken.

En… Ben jij straks nét zo enthousiast over Beter Bed als wij en droom jij van een carrière binnen de winkels van Beter Bed. Daarvoor hebben wij een interessant Talent ontwikkelprogramma!

Zelfs als je geen ervaring hebt als verkoopmedewerker, maar bijvoorbeeld wel als receptioniste, horeca medewerker, klantenservice medewerker, winkelmedewerker, administratief medewerker of zelfs helemaal geen ervaring hebt in de retail / detailhandel, kun je altijd solliciteren!

Wat bieden wij jou?

 • Salarisinschaling conform cao retail non-food (afhankelijk van ervaring);

 • Jouw sales kwaliteiten worden maandelijks extra beloond met een verkoopbonus;

 • Flexibele werktijden- en dagen;

 • Online trainingen via de Beter Bed Academie;

 • Vergoeding woon-werkverkeer vanaf 10 km enkele reis;

 • Een gunstige pensioenregeling.

Over Beter Bed

Beter Bed is in 1983 opgericht met de opening van de eerste twee slaapspeciaalzaken van Nederland. Sinds 1996 zijn we beursgenoteerd. In de jaren die volgden, groeiden we uit tot dé slaapspecialist van Nederland en België. Wij geloven dat iedereen beter kan slapen én beter kan leven. Met persoonlijke aandacht en een uitgebreid, innovatief én slim gepositioneerd assortiment voor ieder budget. Wij bereiken onze klanten zowel online als offline door de retail formules Beter Bed, Beddenreus en de groothandelsorganisatie DBC (waar o.a. de merken M-line en Simmons verkocht worden).

Beter Bed - Employer of Choice!

Samen met ruim 1000 collega’s vanuit zo’n 130 winkels in Nederland en België, 4 distributiecentra en een hoofdkantoor in Uden, bouwen we verder aan het succes van Beter Bed. Een superteam waarmee we het beste uit onszelf én elkaar halen. Er is natuurlijk altijd ruimte is voor nieuw talent. Want ambitieuze dromen, die hebben we genoeg. Beter Bed biedt iedereen gelijke kansen. Diversiteit en inclusiviteit vinden wij erg belangrijk. Ons doel is om een werkomgeving te bieden waar iedereen zich welkom, gelijkwaardig en gewaardeerd voelt. Niet ondanks, maar dankzij de verschillen. Daarom ontvangen we graag sollicitaties van alle geschikte kandidaten.

Hoe ziet onze sollicitatieprocedure er uit?

 • 1. Solliciteren
  Zodra wij je sollicitatie ontvangen, krijg je een bevestiging per e-mail. (Controleer ook altijd even je spambox). Als wij net als jij denken dat je bij de vacature én Beter Bed past, nodigen we je uit voor een kennismaking. Let’s meet! 

 • 2. De kennismaking
  Eindelijk is het zover, let's meet! Je bent van harte welkom op ons hoofdkantoor, in de winkel of op het DC. Je maakt kennis met een van onze collega’s. Willen we meer van elkaar weten, dan spreken we nog een keer af. Was er toch geen goede match dan laten we je dit natuurlijk ook weten.

 • 3. Welkom bij Beter Bed
  Er is een match! Je ontvangt snel van ons je arbeidovereenkomst. Akkoord? Jouw onboarding is hiermee officieel van start gegaan. Op naar héél veel werkplezier!