Weekend/vakantiekracht winkel - 0 - 16 uur

Lion International B.V. - Elst

Plaatsingsdatum vacature: 15 mei 2024
Vakgebied: Verkoop/ winkelmedewerker
Dienstverband: Parttime
Opleidingsniveau: Geen opleiding verreist
Salarisindicatie (bruto per maand): € volgens CAO
Secundaire arbeidsvoorwaarden: Pensioen, Reiskostenvergoeding

Vacature weekendkracht bij Bopita Store Elst (0-16 uur)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste weekendkracht  en eventueel voor in de vakanties voor de Bopita Store in Elst. De winkel biedt een ruim assortiment baby- en kindermeubelen en accessoires voor de kinderkamer. Ouders en aanstaande ouders komen naar de Store om zich te oriënteren en te laten adviseren bij de aanschaf van een nieuwe baby- of kinderkamer of een nieuwe box, kinderbed, bureau of kast.  De Store biedt een enorme keuze in verschillende stijlen, kleuren en dessins Bopita meubelen en aanverwanten artikelen.

Wat ga je doen?

Nadat je goed bent ingewerkt benader je enthousiast de bezoekers in de winkel. Je geeft productinformatie en verkoopadvies en helpt bij het vinden van het meubel of de soort kamer waar de winkelbezoekers naar op zoek zijn. Verder zorg je er met je collega’s voor dat de winkel er steeds representatief bij staat.

Wie ben jij?

Je bent een aanpakker op zoek naar een bijbaan voor de weekenddagen. Je bent daarnaast eventueel ook in de vakanties inzetbaar van woensdag t/m vrijdag. Je toont initiatief en bent energiek. Je spreekt goed Nederlands en hebt geen moeite om contact te maken.

Kortom, je bent een gezellige collega en hebt zin in een nieuwe uitdaging en het lijkt je leuk om ons team  in de Bopita Store te komen versterken.

Wat kun je van ons verwachten?

We zijn een klein en flexibel team (een weekendje vrij is geen probleem) en hebben allemaal de instelling van handen uit de mouwen en aanpakken. We bieden je een passend salaris volgens de CAO “retail-non-food”.

Ben jij enthousiast geworden en herken jij je in bovenstaande? Dan hopen wij een email van je te mogen ontvangen met je motivatie, cv en je foto. Stuur deze informatie zo snel mogelijk naar: personeelszaken@bopita.com.