Zo plaats je een vacature

Een vacature plaatsen op de Vacaturesite Wonen is eenvoudig, in vier stappen ben je klaar. Heb je enkele vacatures die je wilt plaatsen? Volg dan deze stappen. Of heb je tientallen (of meer) advertenties en werk je met een applicant tracking system (ATS) waar al je vacatures in staan? Kijk dan hier voor meer informatie over een directe koppeling met de Vacaturesite Wonen.

Stap 1

Bij stap 1 vul je de gegevens in die nodig zijn om je account aan te maken, zoals je e-mailadres, wachtwoord en je telefoonnummer. [NB: deze gegevens worden niet op de site getoond]. Hier vul je ook informatie in over je bedrijf, de link naar de website en het aantal medewerkers dat bij het bedrijf werkt. 

Stap 2

Hier vul je o.a. de vacaturetitel in, de locatie en selecteer je het vakgebied. Vul bij deze stap de gegevens in van de contactpersoon voor deze vacature is en de sollicitaties. Het sollicitatieformulier van een kandidaat wordt naar dit e-mailadres verstuurd. [NB. Deze contactgegevens zijn niet openbaar en worden niet bij de vacature getoond. Pas als de contactpersoon de reactie van een kandidaat accepteert, kunnen contactgegevens worden uitgewisseld.]
Heb je liever dat kandidaten solliciteren via je eigen site, bijvoorbeeld omdat je daar een solliciatatieormulier hebt staan? Dat kan. Je kunt je vacatures op Vacaturesite Wonen ook laten doorlinken naar je eigen website, bijvoorbeeld naar een 'werkenbij-pagina'. Vul dan bij deze stap de paginalink in van je eigen site.

Stap 3

Hier vul je alle informatie in over de vacature, zoals een beschrijving van functie, de gewenste vaardigheden, het type dienstverband, opleidingsniveau, salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden etc. Je kunt hier ook afbeeldingen of een video toevoegen.

Stap 4

Dit is de laatste stap. Controleer de vacature nog even en klik dan op ‘plaatsen’. Je ontvangt dan een e-mailbericht met een activatielink om je vacature te publiceren en  je account te activeren. (Heb je geen e-mail ontvangen? Kijk dan bij je spam box). Je vacature staat nu online. Ook je account is nu actief. Als je bent ingelogd In je account kom je een dashboard, met o.a. een overzicht van de vacature(s) die je hebt geplaatst. Je kunt hier vacatures toevoegen, wijzigen en verwijderen en je ziet het aantal reacties op een vacature.

ATS & feed
Voor bedrijven die tientallen tot honderden advertenties hebben en gebruik van applicant tracking systems (ATS) voor het beheren van hun online werving hebben we een technische oplossing (feed) beschikbaar. Met behulp van deze koppeling worden vacatures uit het ATS-systeem automatisch geplaatst op de Vacaturesite Wonen en elke 24 uur ververst. Zo blijven vacatures altijd actueel en heb je er verder geen omkijken naar. Het realiseren van deze koppeling is maatwerk. Stuur voor vragen en mogelijkheden een mail naar info@vacaturesitewonen.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Lees hier meer over de feed.