Allround monteur / bezorger - 24 uur

Artihome en Dirks interieur - Amstelveen

Plaatsingsdatum vacature: 14 mei 2024
Vakgebied: Ambacht/montage
Dienstverband: Parttime
Opleidingsniveau: MBO 4
Salarisindicatie (bruto per maand): € (zeer) goed salaris
Secundaire arbeidsvoorwaarden: Pensioen, Reiskostenvergoeding

De Job is: Parttime (eventueel Fulltime) en een contract voor langere termijn is bespreekbaar, evenals werkgereedschap en na een proeftijd en inwerkperiode een bestelbus, ook voor het woon-werkverkeer. Je werkweek is bijvoorbeeld van dinsdag t/m donderdag en dan (eventueel flexibel) uit te breiden met vrijdag en/of zaterdag. Zondag en maandag zijn we gesloten.

Wij zoeken een: ervaren monteur op het gebied van de moderne woninginrichting (exclusief stoffering en bedden). Voor hem of haar vormt het afleveren en secuur monteren van zitmeubelen, kasten, tafels en raambekleding (eventueel na een intensieve inwerkperiode door collega's en opleiding door fabrikanten) geen geheimen.
Ervaring met verlichting is een pré, maar niet de eerste taak. Onze meubelen komen uit de beste fabrieken in Nederland en Duitsland, maar ook uit Italië, Zwitserland en andere Europese landen. Onder andere Cor, Walter Knoll, Artifort, Gelderland, Leolux, Montis, De Sede, Arco en Metaform maken onze beste, maar vaak ook grote en zware zitmeubelen en/of tafels. Op voorhand kijkt ons verkoopteam òf en hoe deze op hun plaats kunnen komen. Tenslotte komt het op jou en je collega's aan om deze klussen inventief en zorgvuldig, maar ook fysiek te klaren. Interlübke, Kettnaker, Castelijn, USM maken onder andere onze kasten, zonodig op maat. Daarbij komt voor de montage en de finetuning natuurlijk veel op jouw schouders terecht. Gezamenlijk met jou is onze eerste prioriteit natuurlijk steeds een vlekkenloze kwaliteit en de bijbehorende klanttevredenheid.

We bieden je daarvoor: een (zeer)goed salaris, een prettige werksfeer en prima secundaire arbeidsomstandigheden. Elk jaar een zomervakantie van tenminste drie (en bij uitzondering soms vier) aaneengesloten weken en nog één (òf soms in overleg twee keer een) aaneengesloten week vrij. De overige (snipper)dagen zijn natuurlijk zoveel mogelijk naar wens op te nemen. We proberen het iedereen naar de zin te maken, door dit zo goed mogelijk af te stemmen.
Heb je ervaring in de verkoop, zoek je variatie en vind jij het leuk om één dag in de week in de showroom te werken, dan is dat wellicht een optie!

Herken je jezelf: in dit profiel en heb je belangstelling voor deze functie, neem dan snel contact met ons op!