Meubelmaker - 40 uur

Studio Hamerhaai - Haarlem

Plaatsingsdatum vacature: 25 april 2024
Vakgebied: Ambacht/montage
Dienstverband: Fulltime
Opleidingsniveau: MBO 3
Secundaire arbeidsvoorwaarden: Pensioen, Reiskostenvergoeding

Ben jij net of bijna klaar met je meubelmakers opleiding niveau 3 of 4?
Wil je meubels op maat van A tot Z maken? Wij nemen je graag ons op in ons hechte team. Eerst werk je samen aan meubels, later krijg je je eigen projecten.

Studio Hamerhaai is een meubelmakerij / interieurbouwer die veel kasten op maat maakt. Maar ook tafels, enorme houten robots en verlichting. We doen alles zo duurzaam mogelijk. We hergebruiken bijvoorbeeld veel museum transportkisten. We hebben een klein hecht team, en je maakt het ontwerp-, maak- en plaatsproces van A tot Z mee. We hebben veel aanvragen, daarom hebben we een vacature voor een interieurbouwer/ meubelmaker in onze werkplaats in Haarlem!

Wij zoeken een meubelmaker (M/V/X) die het leuk vindt om unieke projecten te maken en te plaatsen. Wij vinden een zelfstandige en positieve instelling en gevoel voor detail belangrijk. Je hebt interieurbouwer/meubelmaker niveau 3 of 4 afgerond maar bent nog niet uitgeleerd. Alleen dan graag leren in de praktijk, met een salaris.

Wij bieden een baan waarin je echt het verschil kan maken in ons bedrijf. Leuke projecten en goede werksfeer. Een klein, hecht team in een werkplaats in de Waarderpolder, Haarlem. Loopafstand van station Haarlem Spaarnwoude.
Een baan voor de lange termijn, fulltime (of 4 dagen). Start in overleg.

Je krijgt een contract voor bepaalde tijd maar het doel is onbepaalde tijd. We houden ons natuurlijk aan de CAO Meubelindustrie en je bouwt pensioen op.
Mail ons je CV op info@studiohamerhaai.nl en laat weten wie je bent en wat je hebt gedaan. Laten we snel een kop koffie drinken!