BBL logistiek medewerker - 40 uur

TMC Wonen - Goes

Plaatsingsdatum vacature: 7 mei 2024
Vakgebied: Logistiek/ magazijn/transport
Dienstverband: Werkend leren (BBL)
Opleidingsniveau: MBO 2
Secundaire arbeidsvoorwaarden: Winstdeling, Reiskostenvergoeding

Het bewijs dat een logistieke functie absoluut niet saai is vind je bij TMC Wonen! Check deze vacature, solliciteer meteen en ga aankomende zomer al aan de slag in ons gave team.

Jouw functie

Is een functie met veel uitdaging. Als logistiek medewerker werk je in het deel van ons bedrijf waar alles samen komt. Leveranciers staan dagelijks aan de docks voor het leveren van meubels, vloeren en overige goederen. Deze goederen worden bij aankomst gecontroleerd en vervolgens op locatie opgeslagen. Daar hoort het werken met een heftruck bij. Tegelijkertijd ben je verantwoordelijk voor administratieve verwerking van de goederen. Daarnaast bereid je samen met de planningsafdeling de routes voor, voor uitlevering van de goederen. ’s Ochtends ben je betrokken bij die laatste voorbereiding en het laden van de vrachtwagens en bussen en help je je collega’s op pad. Dit maakt je werkdag veelzijdig en sta je met het team iedere dag voor de uitdaging om het beste werk af te leveren. We nemen je mee in onze logistieke processen. Je leert ons bedrijf goed kennen en je krijgt de vrijheid om mee te denken in verbeteringen in ons logistieke centrum.

Jij...

  • Gaat starten met een BBL opleiding Logistiek Medewerker of Logistiek Teamleider (of vergelijkbaar)
  • Brengt positieve energie mee in ons team
  • Bent een teamplayer (ook bij het tafelvoetballen in de pauzes)
  • Gaat iedere dag voor het beste resultaat

Wij...

  • Bieden jou een leuk team en uitdagende werkomgeving
  • Bieden je een mooi salaris en ontwikkelingsmodelijkheden
  • Zorgen voor vakgerischte (bij)scholing waaronder VCA en heftruckcertificaat
  • Staan voor een super goede werksfeer

 

Wij zijn TMC Wonen!

Dé woninginrichter in Zuid-West Nederland. In onze winkels vinden klanten echt alles op het gebied van woninginrichting. Met winkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom weten veel klanten ons te vinden. Alle orders komen samen in ons Logistiek Centrum in Goes. In het Logistiek Centrum worden alle goederen geleverd en verzameld. Van daaruit leveren onze interieurvakmannen het werk af bij de klant.

 

Teamwork makes the dream work!

Samen leveren we de mooiste interieurplaatjes. Dus teamwork is belangrijk bij TMC Wonen. In ons bedrijf vind je een gedreven team en een goede sfeer. We werken hard en leveren kwaliteit. Samen zetten we de schouders onder ons werk en vieren we successen. Met iedere week de gezelligste vrijmibo en een aantal keer per jaar een gave teamdag of TMC BBQ.

 

Wij willen jou graag leren kennen...

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie naar robert@tmcwonen.nl, of bel/app naar 06-20902961.

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.