Sales advisor - 40 uur

Upstairs - Weert

Plaatsingsdatum vacature: 22 mei 2024
Vakgebied: Verkoop/ winkelmedewerker
Dienstverband: Fulltime
Opleidingsniveau: MBO 4
Salarisindicatie (bruto per maand): € Basis salaris met goede provisieregeling
Secundaire arbeidsvoorwaarden: Auto van de zaak, Atv-dagen

Upstairs Traprenovatie is de uitvinder van het product traprenovatie en renoveert al meer dan 25 jaar trappen middels haar unieke trede-over-trede systeem. Kwaliteit en vakmanschap staat bij Upstairs hoog in het vaandel.

Als Sales Trapheld ben je Verkoopadviseur bij Upstairs en ben je bezig met datgene waar jij goed in bent: de tijd stil te laten staan en klanten mee te nemen in de wondere wereld van traprenovatie. Jouw missie: het verkopen van onze hoogwaardige, kwalitatieve traprenovaties bij de mensen thuis! Dagelijks bezoek je met je eigen Upstairs mobiele showroom in Nederland en België maximaal 3 klanten die interesse hebben in een traprenovatie. Deze afspraken bij klanten vinden in de namiddag en avonden plaats.

Wie ben jij?

  • MBO werk- en denkniveau met commerciële vaardigheden
  • Representatieve en integere uitstraling
  • Communicatief sterk
  • Zorgvuldige orderafhandeling
  • Privé-situatie die het mogelijk maakt dat je op maandag- t/m donderdagavond beschikbaar bent

Arbeidsvoorwaarden

 Je krijgt een basissalaris met een zeer goede provisieregeling en je hebt maar liefst 40,5 vrije dag bij een fulltime dienstverband.

Bedrijfsmiddelen

Om de klanten te kunnen adviseren heb je je eigen bus tot je beschikking uitgerust met al onze materialen en mogelijkheden welke dient als mobiele showroom voor onze klanten.