Verkoop Adviseur - 24 - 32 uur

Room108 - Eindhoven

Plaatsingsdatum vacature: 8 mei 2024
Vakgebied: Verkoop/ winkelmedewerker
Dienstverband: Parttime
Opleidingsniveau: MBO 4
Secundaire arbeidsvoorwaarden: Pensioen, Reiskostenvergoeding

Op Strijp-S in Eindhoven vind je in de Machinekamer het unieke concept van Room108 & Gusj Market. Op deze prachtige locatie worden de merken Room108 & Gusj vertegenwoordigd: meubelen die onze klanten stuk voor stuk zelf kunnen samenstellen, gecombineerd met de leukste woonaccessoires. We doen alles voor een vleugje liefde op het eerste gezicht!

Dus ben jij commercieel sterk, ben je klantgericht en kun jij er met jouw enthousiasme en kennis voor zorgen dat klanten hun interieurwensen door jou laten vertalen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Functieeomschrijving: 

Voor onze woonwinkel in Eindhoven zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker die ons team komt versterken. Niet zomaar één, maar iemand die met passie en gevoel voor interieur én heel veel commercieel inzicht zorgt dat klanten zich welkom voelen in onze winkel. Jij bent één van onze visitekaartjes en bent er dus medeverantwoordelijk voor dat klanten blij de winkel uitlopen!

Dus ben jij commercieel sterk, ben je klantgericht en kun jij er met jouw enthousiasme en kennis voor zorgen dat klanten hun interieurwensen door jou laten vertalen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Functie profiel:

  • Je bent beschikbaar in de weekenden (dit is een must);
  •  Minstens MBO werk- en denkniveau;
  •  Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
  •  Goede communicatievaardigheden, met een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Engels en Duits zijn mooi meegenomen;
  •  Je bent een teamspeler;
  • Je bent commercieel sterk.

Wat bieden wij:

  •  Een gezellig team binnen een hippe en inspirerende werkomgeving;
  •  Parttime
  •  Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder: een marktconform salaris;– reiskostenvergoeding;– pensioenregeling;– personeelskorting  op het gehele assortiment;– een contract voor bepaalde tijd met de intentie voor vast;– 25 vakantiedagen obv 40 uur

Ben jij de enthousiaste verkoopmedewerker / adviseur die wij zoeken voor Room108 & Gusj Market? Stuur dan snel je motivatie en cv naar hr@room108.nl!